Ona svoje SRCE poklanja NA DLANU. Njoj je NJENA SREĆA na poslednjem mestu, učiniće SVE ZA SVOJE VOLJENE i zato je ona VELIKA ŽENA

Ona svoje SRCE poklanja NA DLANU. Njoj je NJENA SREĆA na poslednjem mestu, učiniće SVE ZA SVOJE VOLJENE i zato je ona VELIKA ŽENA

1 априла, 2019 Off By coka

Znaku Ribe pripadaju žene rođene između 19. i 20. marta. Njihova planeta je Neptun i one se vezuju za misterije i sanjarenje, pa su stoga veoma romantične i osećajne. One su vodeni znak, ali nikako nisu hladnokrvne ribe, već emotivne žene kojima je njihova sreća na poslednjem mestu i spremne su da učine sve za osobe do kojih im je stalo.

 

One su jako intuitivne i znaju da čitaju ljudsko ponašanje i izraz lica, ali vrlo često mogu da budu i naivne i da veruju pogrešnim ljudima, što ih puno košta u životu. Žene Ribe su velikodušno dame koje su spremne da svoj život posvete drugima i da se više bore za sreću drugih ljudi, nego za sopstvenu.

 

One upravo zbog toga nemaju previše sreće u životu, ali one ne odustaju od svoje dobrote jer su prosto dame velike duše i još većeg od srca. Pripadnice ovog znaka su veoma inteligentne i intuitivne žene i veoma dobro znaju šta im donesi tugu, a šta sreću… međutim, one imaju neke navike koje prosto ne mogu i ne žele da promene.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI 

Стране: 1 2 3