DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 4. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 4. AVGUST 2019.godine

3 августа, 2019 Off By coka

OVAN

Hranite se znanjem! Posetite knjižaru ili pročitajte nešto interesantno na netu ili novinama. Ako ima te vremena otiđite u biblioteku ili krenite na neki kurs moji vas zanima. Nove inforamcije i saznanja su svugde oko vas, vaše je samo da ih prihvatite. Ljudi su često i sami najveci izvori. Pitajte nekog da vam nešto objasni, ako je to ono što vam treba.

 

Bilo da danas odete na neki društveni događaj ili prošetate gradom, velika je verovatnoća da ćete sresti bivšu ljubav. Iako ste mislili da ga-je nećete više nikada videti, odjednom će biti ispred vas. Razmislite dobro šta želite da uradite, posebno ako ste trenutno u vezi. Da li su vam potrebne komplikacije?

BIK

Pokušajte da shvatite osećanja koja vas muče. Niko ne voli da ih iskusi i uglavnom se trudimo da ih odma zaboravimo, ali njihovo razumevanje će vam pomoći ako se opet nađete u sličnoj situaciji. Šta vas plaši, zašto ste nesigurni? Razmislite o ovim pitanjima i potražite odgovor. Starh, bol, strepnja zajedno čine pravu noćnu moru iz koje se treba izvući.

Uglavnom vi odnesete pobedu u svakoj intelektualnoj raspravi sa partnerom, ali danas će to biti pod znakom pitanja. Mislićete da znate šta govorite, ali kao da će vam se pobrkati činjenice i velika je verovatnoća da vas on-ona neće razumeti uopšte. Najbolje bi bilo da zanemarite svoju aroganciju danas, poljubite ga-je i zagrlite…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4