DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 4. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 4. AVGUST 2019.godine

3 августа, 2019 Off By coka

DEVICA

Iskoristite svoju kreativnost danas. Zapamtite da se kreativnost ne iskazuje uvek kao finalni proizvod. Iskoristite ja da smislite neki novi i inovativan način za pristup nekom poslu ili problemu koji vas muče. Verujte u sebe da možete da dođete do takvog rešenja. Vi ste veoma inteligentna i kreativna osoba. Iskombinujte te dve osobine i snaćićete se u bilo kojoj situaciji.

 

Ukoliko idete na sastanak danas, pripazite se da ne kažete nešto što ne želite. Moguće je da se tokom razgovora dotaknete teme koja će vas podsetiti na prošlost, što može da aktivira predrasude u vašem mozgu. Morate to ostaviti iza sebe i pokušate da vidite novu osobu onakvu kakva jeste.

VAGA

Nađite neki novi način da proširite svoje vidike i naučite nešto novo. Na internetu možete naći neograničen broj informacija koje možete da istažite, takođe kolege sa posla i prijatelji vam mogu pomoći šta da izaberete. Razmislite šta vas interesuje, da li je to nešto što će vam pomoći na poslu ili u privatnom životu, možda je to čak i neki kurs stranog jezika. Na vama je da otkrijete.

 

Danas će vas zvezde opomenuti da je vaš ljubavni život samo u vašoj glavi, a da ništa ne preduzimate u starnosti. Ukoliko ste u vezi, možda niste dugo videli partnera i zaista je vreme da podelite malo nežnosti. Ukoliko ste singl, onda je vreme da izađete i krenete u akciju.

ŠKORPIJA

Vreme je da promenite svoju rutinu. Uradite to s vremena na vreme i doćiće te do novih saznanja i proširiti svoje vidike. Probajte nešto novo, nešto što vam nikad nije padalo na pamet. Otiđite na neko novo mesto, promenite mesto sedenja na poslu ili okrenite sto na drugu stranu i videćete stvari iz potpuno novog ugla. Saznajte nešto novo o sebi i svetu oko vas.

U isto vreme ste vrlo radoznali kada je vaš partner u pitanju i veoma kritički nastrojeni. Morate se pripaziti jer to može rasturiti nešto što ste toliko dugo gradili. Moguće je da je partner dosta nesiguran. Vreme je za jedan iskren razgovor….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4