HOROSKOP: Izbegavajte stresne situacije, ništa nije vredno vašeg ZDRAVLJA! Moguć je pad imuniteta!

HOROSKOP: Izbegavajte stresne situacije, ništa nije vredno vašeg ZDRAVLJA! Moguć je pad imuniteta!

август 3, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Moguće je da ste napravili greške na vašem poslovnom polju zbog kojih vam nije lako da napredujete. Očekuje vas period u kojem ćete imati određene poteškoće.

LJUBAV: Smatrate da je vaš partner tvrdoglav i da ćete veoma teško naći zajednički jezik i rešiti probleme koje imate sa njim. Očekuje vas period u kojem bi vaš odnos mogao da zapadne u veću krizu.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa bešikom i urnarnim traktom. Moguće je da ćete biti veoma podložni upalama. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju.

 

BIK

POSAO: Čvrsto verujete da ćete ostvariti ciljeve koje ste sebi zacrtali na poslovnom planu. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da rešite dileme koje ste imali ranije.

LJUBAV: Dolazi vam osoba iz prošlosti sa kojom ćete veoma lako uspeti da obnovite vezu. Moguće je da i sa vaše strane i dalje postoje osećanja i da niste ni malo hladnokrvni.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa venama kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće sa cirkulacijom. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4