LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 10. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 10. SEPTEMBAR 2019.godine

септембар 8, 2019 Off By coka

OVAN

Samo ako se budete trudili postići ćete ono što želite. Vi znate šta treba da ispunite da biste ostvarili svoj cilj, ali u vama nema dovoljno volje. A ima li dovoljno ljubavi? Ako ima, dajte sve od sebe da je sačuvate. U suprotnom, okrenite se na drugu stranu i pronađite drugi predmet interesovanja. Naučite da zrelo podnosite poraze.

Danas nije dan kada treba da upotrebljavate svoje praktične šale. Ostanite blizu kuće i sugurnosti. Radite ono što najviše volite i najbolje umete. Slikajte, kuvajte ili se bavite cvećem. Možete inspirisati druge svojim osmehom, te to iskoristite. Nemojte dozvoliti da vas neko obeshrabri. To bi samo mogao biti znak da vam je potrebno da malo vremena provedete sami sa sobom.

BIK

Danas bi pred vas moglo doći dosta toga što će vam uzburkati misli. Dajte ste od sebe da ostanete izbalansirani i gajite pozitivan stav. Svojom pozitivnošću mogli biste razumeti tuđe potrebe i poštovati ih. Budite pažljivi i darežljivi prema onima koji se žrtvuju da bi vama bilo dobro.

 

Današnji događaji će uticati da se vaš ljubavni život upotpunosti preokrene. Trenutni položaj planeta je takav da postoji mogućnost da doživite iznenadnu aferu koja će načisto izmeniti vaš trenutni ljubavni život. Dobro razmislite šta gubite, a šta dobijate. Uprokos strastima i emocijama, pokušajte da ostanete prizemljeni…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6