LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 09 – 15. SEPTEMBRA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 09 – 15. SEPTEMBRA 2019.godine

септембар 8, 2019 Off By coka

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 9. do 15. septembra.

 

OVAN

Kod slobodnih Ovnova je opšti šareniš. Ako treba da se mirite sa bivšim partnerom – to će se dogoditi u ovoj sedmici. Ukoliko ste na ivici odluke da uđete u emotivnu priču sa zauzetom osobom- postoje ogromne šanse da se to baš sada pokrene. No, ova sedmica donosi ogromnu mogućnost ulaska u ljubavnu priču ne samo ovima koji bi da se vraćaju ili da tajno ljubavišu – sledi vam divno novo poznanstvo, ali i pokretanje odnosa i to verovatno u danima oko vikenda.

 

Zauzeti – oko 14-og, u danima punog Meseca može biti tenzije sa partnerom. Ne potpaljujte vatru dodatno, saslušajte šta voljena osoba ima da vam kaže. Strasti se brzo mogu smiriti i odnos stabilizovati za vikend.

 

BIK

Zanimljivo vam je da flertujete sa nekim ko je mlađi od vas ili mladolik – u svakom slučaju – nosi

jednu finu energiju koja vam sada jako prija. Ukoliko se kockice slože (a ima šansi za tako nešto) vrlo lako se može dogoditi da do kraja nedelje već uskočite u jednu slatku emotivnu priču. Ima i onih Bikova kojima će se ove nedelje „kačiti“ kojekakvi udvarači – sve jedan neprimereniji od drugog. Ove čak ne treba uzimati ni u obzir….

 

Zauzeti – partner u ovoj sedmici ide nekako iz krajnosti u krajnost. Ili vam ne da da dišete, ili vas ne zarezuje dva posto. Pa mu onda smetaju vaši prijatelji i prebacuje vam da previše vremena provodite sa njima. No, u suštini – ovo su samo male, prolazne neusaglašenosti……...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6