NEDELJNI HOROSKOP Od 09 – 15. SEPTEMBRA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP Od 09 – 15. SEPTEMBRA 2019.godine

септембар 8, 2019 Off By coka

OVAN

Posao

Poslodavac uvodi neke dodatne obuke, seminare – nešto čemu morate prisustvovati iako vam to totalno remeti planove i koncepciju. Takođe, neke osobe pokušavaju da vas uče vašem poslu, što vas izuzetno iritira. Jedan veliki deo obaveza je ostao iza vas, ali u ovoj nedelji očekujte još jedan „talas“ i rastrgnutost na više strana. Jako je važno da je vaše poslovanje regularno, legalno i čisto – jer ste u periodu kada možete imati zakonske probleme.

Novac

Tek od sledeće nedelje možete da računate na smanjenje obima troškova i izdataka.

 

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv. Takođe – mogućnost povreda. Više opreza u saobraćaju ukoliko putujete.

Hrana

Ovnovi će u ovoj nedelji istinski uživati u dobroj klopi. Doduše, moguće je da ćete u nekim momentima malkice preterati, ali šta sad – treba čovek neki put i da se opusti, zar ne? Savet je da nosite uz sebe sodu bikarbonu – sigurno je da će vam zatrebati….

 

BIK

Posao

Vaši poslovni partneri ili saradnici imaju neku problematiku, i to se automatski odražava i na vašu saradnju. Iako ovo vas lično ne dotiče i ne ugrožava – ipak će vas u nekim situacijama zakočiti na izvesno vreme. Kod nekih od vas – moguće je da će saradnici imati i probleme zakonske prirode. Ušli ste u period koji je dosta aktivniji i sa prilično povoljnim šansama za vas. Stižu vam neke lepe najave ili informacije koje će vas obradovati, i to pred kraj sedmice.

Novac

Vrlo solidna finansijska situacija. Ono što je bitno – ne pozajmljujte novac nikome.

 

Zdravlje

Sve je u redu kod vas, vrlo dobra zdravstvena situacija, osim manjih problema sa probavom.

Hrana

U ovoj sedmici ste dosta umereni (osim u danima oko punog Meseca kada ne treba preterivati, a i više povedite računa o ispravnosti i roku trajanja namirnica) – prijaju vam manji obroci, ukusni zalogaji koji prijaju i oku i nepcu. Budite umereniji sa sladoledom i kolačima….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5 6