Žena ŠKORPIJA: Ona je NAJPOZNATIJA ZAVODNICA Zodijaka. Ne postoji MUŠKARAC koji joj može ODOLETI i koji ovoj FATALNOJ ŽENI može reći NE!

Žena ŠKORPIJA: Ona je NAJPOZNATIJA ZAVODNICA Zodijaka. Ne postoji MUŠKARAC koji joj može ODOLETI i koji ovoj FATALNOJ ŽENI može reći NE!

октобар 9, 2019 Off By Tekerito

Kao što piše u samom naslovu, ne postoji žena u Zodijaku koja je veća zavodnica od žene Škorpije. Žena ŠKORPIJA: Ona je NAJPOZNATIJA ZAVODNICA Zodijaka. Ne postoji MUŠKARAC koji joj može ODOLETI i koji ovoj FATALNOJ ŽENI može reći NE!

Ona je zaista fatalna žena i gotovo da ne postoji muškarac koji joj može odoleti i koji joj može reći ‘ne’. Jednostavno, ove žene su sa tim rođene i u sebi imaju nešto što privlači svakog muškarca, poput magneta. Škorpija je dama koja može svakoga da zavede i koja izluđuje jači pol. Ali pored toga, moramo navesti neke druge njene pozitivne osobine. Ona je pre svega izuzetno sjajan sagovornik i sa njom možete pričati o svemu.

Uvek je spremna da se bori za svoje ciljeve, ali pri tom ona nikada nikome neće nauditi. Ona vrlo dobro zna da se u životu sve vraća i plaća i zato vodi računa o svakom svom delu. Međutim, ona je neko ko i te kako ume da se brani i nikada ne da na sebe.

 

Ono što takođe ne voli su rasprave i svađe i retko kada započinje takvu komunikaciju. Svakako je uvek spremna da iznese svoje mišljenje i da kaže ako joj se ne sviđa nečije ponašanje. Oni koji je dobro poznaju znaju da ona nije svađalica, već samo ne da nikada na sebe.

Ova dama je kroz život uvek išla pošteno i hrabro i zaista nema čega da se stidi. Lepota koju su joj zvezde podarile omogućila joj je da lako privuče osobe suprotnog pola. Međutim, ona u tome ne koristi samo svoju lepotu, već i svoju um i svoj šarm i svoju moć komunikacije. Ova dama u nekim trenucima izgleda kao devojčica koja je osećajna i emotivna. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2