LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 28. NOVEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 28. NOVEMBAR 2019.godine

27 новембра, 2019 Off By coka

OVAN

Neko često misli na vas a vi toga niste svesni ili vam nije toliko stalo bilo međutim ako vam se pruži prilika da sretnete tu osobu, moguće jednu Vodoliju ili Vagu, nećete biti nimalo ravnodušni. Pokušajte da se pomirite sa osobom koja vam je inače veoma draga.

 

Današnji dan može da vam donese izvesne dobitke ali može vam doneti probleme u odnosima sa predstavnicima nekog vodenog znaka ako niste spremni da u nečemu popustite. Postavljate se autoritativno i svesni ste da rešenje mnogih problema zavisi od vaše odlučnosti.

 

BIK

Današnji dan vam može doneti udvaranje od strane osobe koju viđate na poslu i prema kojoj nikada niste bili ravnodušni. Ako vam se javi jedna Škorpija il neka Devica nećete biti nimalo ravnodušni, naprotiv, možete shvatiti koliko vam je stalo do nje.

 

Želeli biste da budete sposobni da organizujete svoj život kako vama najviše odgovara ali set stalno suočeni sa nekim problemima koje morate da rešavate. Imate veliku podršku jednog Jarca, Blizanaca ili jedne Vodolije dok su Škorpija ili Ribe pomalo iritantne. Razmislite o predlogu koji dobijate u večernjim satima.

 

BLIZANCI

Danas ste optimista po pitanjima po kojima ste do skora bili sumnjičavi. Ne odustajete od svojih namera kada je u pitanju veza se nekim ko živi u inostranstvu ili ko često putuje. Moguća romansa sa Vagom.

 

Spremni ste da razmislite o predlogu koji ste dobili od jednog Blizanca, Device ili Jarca. Otvoreni ste za nove kontakte, spremni da promenite stav po nekom bitnom pitanju ako vas uvere da grešite. Čuvajte se spletki koje vam mogu napraviti Devica ili Strelac. Ne morate uvek biti prema svima iskreni, to nije dobro za vas.

 

RAK

Prilično ste sigurni u sebe ali ništa manje zaljubljeni. Trudite se da na sve moguće načine nađete izlaz iz jedne za vas prilično čudne situacije. Pokušavate da nađete najbolji način kako da zaboravite nešto što je za vas bilo izuzetno značajno u datom momentu a nije se odvijalo kako je trebalo.

 

Današnji dan nagoveštava mogućnost proširenja saradnje sa onima na koje niste računali a koji će vam se sami javiti sa idejom o dobro plaćenom poslu. Ne budite nepoverljivi, mnogo toga bi moglo da krene nabolje. Imate podršku porodice za vaše planove a to vam je trenutno najbitnije.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3