LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 28. NOVEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 28. NOVEMBAR 2019.godine

27 новембра, 2019 Off By coka

LAV

Ako ste rođeni početkom znaka prilično ste zbunjeni nekim događajima na koje ne možete da utičete, naročito ako niste u vez sa nekim ko vam se dopada, ako ste na samom početku veze ili ste iz nekih razoga razdvojeni. Dilemu u vezi sa vašim partnerom razjasniće vam neki prijatelj.

 

Danas imate jaku ambiciju ali i veliku dozu podozrivosti prema saradnicima koji se nisu pokazali u najboljem izdanju. Spremni ste da mnogo toga preuzmete na sebe i da ne dozvolite nikome da vam se meša u odluke. Moguć je poziv od nekadašnjeg saradnika.

 

DEVICA

Ovo je dan pun iščekivanja. Trebalo bi da negde izađete zajedno sa osobom koju volite i kojoj ste mnogo puta prešli preko mnogo toga što možda i nije bilo za opraštanje. Ako budete želeli da se sretnete sa nekim s kim niste u vezi a to prižaljkujetem, pošaljite joj duhovit sms.

 

Danas bi mogli čuti neke dosta kontradiktorne vesti u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Vaši poslovni planovi mogu se realizovati uz pomoć jednog Lava ili Bika. I dalje sumnjate u naklonost Ovna ili Vodolije kada je određeni posao u pitanju.

 

VAGA

Ne bi trebalo da se danas raspravljate sa članovima porodice, naročtio ne bi trebalo da dopustite da vaš ljubavni živo bude tema o kojoj će se pričati. Niste zadovoljni situacijom u vašoj vezi, ali ne činite ništa što bi trebalo. Naprotiv, veoma ste nervozni i zatvoreni u sebe.

 

Verujete da ćete uz dobru taktiku uspeti da uverite one od kojih na neki način zavisite da su vaše namere dobre kada je u pitanju zajednička saradnja sa strancima. Važno vam je mišljenje jednog Raka. Dobro znate šta želite i to uspevate da plasirate na način koji poslovnim partnerima.

 

ŠKORPIJA

Ovo nije vaš dan jer se ne snalazite baš najbolje u situaciji u kojoj biste najradije pokazali svoju ljubomoru a vi se uzdržavate od toga iako svi primećuju vaše neraspoloženje. Moguće je da ste veoma iscrpljeni radom i da vam nije naročito ni stalo da bilo kome otvorite dušu.

 

Današnji dan vam donosi neke nove mogućnosti na pofesionalnom planu naročito ako imate mnogo novih ideja. Nemojte biti previše uzdržani u iznošenju svojih planova ali ni previše strogi u osudi drugih. Preterano osetljivo reagujete na sve što se oko vas dešava, posebno u sferi kolegijalnih odnosa.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3