LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 28. NOVEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 28. NOVEMBAR 2019.godine

27 новембра, 2019 Off By coka

STRELAC

Dopada vam se jedna Vaga koja je sigurna u sebe i pomalo vas izbegava kao da pravi sa vama neki tajni dil ili pokušava da se sa vama poigrava da biste morali da se trudite oko nje. Dobijate vest od jednog Lava koji vam se dopada.

 

Osećate potrebu da jasno date na znanje šta očekujete od drugih, ma ko to bio, kolege, rođaci, članovi porodice. Smatraju vas nepouzdanim kada je u pitanju ispunjavanje obaveza i obećanja, bez ikakvog osnova. Ostavljate utisak osobe koja je okupirana samo sobom. Moguć je razgovor u četiri oka sa jednim Ovnom ili Jarcem.

 

JARAC

Korektni ste ali i zahtevni i želite da se znate na čemu ste. Ne bi trebalo da previše kritikujete partnerku ako se ne ponaša baš kako ste zamislili. U stvari ste spremni da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim ko je okupiran svojim poslom i nema mnogo vremena za vas.

 

Vaši planovi zavise od drugih, posebno od jedne Škorpije u koju imate veliko poverenje. Blizanci i Devica su takođe znaci u koje možete imati veliko poverenje. Dobijate priliku da se istaknete u društvenom radu ili da nekome date savete od kojih će imati veliku korist. Mnogima je stalo da budu u vašem društvu jer im imponujete.

 

VODOLIJA

Nekoj dami je stalo da vas ubedi da joj date šansu da pokušate da se pomirite. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na neko obećanje koje ste dobili od simpatične osobe sa kojom ste se uvek lepo provodili ali niste imali konkretnu, dužu vezu.

 

Finansijska situacija je ono čime ste okupirani, bez obzira da li imate dovoljno novca za ono što želite da započnete ili ste nezadovoljni prihodima. Uspevate da se u večernjim satima dogovoirite sa nekim ko vam je veoma bitan u poslu oko aktivnosti u narednom periodu. Vodićete razgovor sa Lavom.

 

RIBE

Nekome je važno da vas ubedi u ono što ne želite da prihvatite. Ako vam se dopada osoba koja je živela u inostranstvu, imajte strpljenja za nju, naročito ako se oslanja na vas i dala vam je na znanje da računa da joj u nečem bitnom pomognete.

 

Planovi su realni ako baziraju na saradnji sa Škorpijom ili Rakom. Sve što radite može doneti satisfakciju ukoliko ste spremni da obnovite saradnju sa onima koji su vam oduvek bili naklonjeni. Nemojte se preterano opterećivati neprijatnim događajima iz prošlosti. Verujete da će vam se javiti Devica.

Стране: 1 2 3