HOROSKOP: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete dobiti podršku za realizaciju poslovnih planova koje imate

HOROSKOP: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete dobiti podršku za realizaciju poslovnih planova koje imate

28 новембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete dobiti podršku za realizaciju poslovnih planova koje imate. Možet da očekujete da će poslovno okruženje biti na vašoj strani.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma pozitivnoj atmosferi u komunikaciji sa osobom koju volite. Ako ste slobodni, današnji dan je jako povoljan za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Očekujee vas dovaar dan tokom kojeg na polju zdravlja nee biste trebali da očekujete veće probleme. Posvetite se sebi.

 

BIK

POSAO: Sve držite pod kontrolom i posao vam teče jednim dobrim i stabilnim tokom. Zadovoljni ste. Možete da očekujete da će sreća biti na vašoj strani danas.

LJUBAV: Moguće je da postoji osoba koja vam se dopada ali nemate dovoljno hrabrosti da joj otvoreno priđete sada. Pred vama je nepovoljan period za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i jačajte imuni sistem. Nije vam lako da se izborite sa zdravstvenim problemima u ovom periodu. Najbolje je da se oko svega posavetujete sa lekarom.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete jako dobar dan. Uspećete da ostvarite željeno napredovanje ili da promenite posao. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate odličnom odnosu sa voljenom osobom. Ona vam je posvećena i privržena do krajnjih granica. Ako ste slobodni uskoro vas očekuje početak ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete imati sklonost ka problemima sa srcem.

 

RAK

POSAO: Dolaze velike promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Uspećete da ostvarite jednu važnu novu saradnju koja će biti stabilna na duže staze u budućnosti.

LJUBAV: Osećate veliku dozu ljubavi prema svom partneru i spremni ste da sa njim uplovite u bračnu luku. Želite da pokrete razgovor na temu zajednice i porodice.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa probavom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Važno je da pazite na svoju ishranu kao i na unos tečnosti u narednom periodu.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3