LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 29. NOVEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PETAK 29. NOVEMBAR 2019.godine

28 новембра, 2019 Off By coka

OVAN

Ovo je za vas jedan sasvim solidan dan i ne morate da se preterano brinete da li ćete uspostaviti dobru komunikaciju sa osobom koja vam je draga jer će na pravilan način shvatiti vaše komplimente.

 

Možete postići dobar dogovor sa nekim Rakom ili Vodolijom ako ste spremni da uđete u poslovni odnos sa prijateljima. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio drag. Nekome je veoma stalo da bude u dobrim odnosima sa vama. Ne propuštajte šansu da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag. Verovatno ćete dobiti dobre vesti u vezi sa novim projektom.

 

BIK

Pokazujete koliko vam je stalo do nekog ko vas na isti način doživljava i emocije su verovatno uzajamne. Ipak, možda niste u stanju da realizujete vezu kako biste želeli. Dobijate vest od Riba ili Jarca koja će vas oduševiti.

 

Trebalo bi da ozbiljno razmišljate o ponudi nekog Raka ili Riba jer možete dobiti poziv od nekog sa kim nekada bili u dobrim odnosima, bilo poslovnom ili prijateljskom. Ima mnogo mogućnosti u pogledu načina na koji možete zaraditi novac, naročito ako ste privatnik ili honorarac i ako imate ideje u vezi sa nekim budućim poslom.

 

BLIZANCI

Današnji posao ne ostavlja vam mnogo prostora za ljubav osim ako vam se dopada jedna Vodolja sa kojom možete da ostvarite dobru komunikaciju, naročito ako je vaše godište i ako ste iste struke. Moguće da imate visoke kriterijume i da to jednom Biku smeta.

 

Vašu vrednoću cene vaši saradnici isto kao i vaš pretposavljeni. Ipak, vi ste verovatno nezadovoljni vašim položajem na trenutnom poslu ili primanjima. Nemojte oklevati da pozovete nekog za koga mislite da vam može doneti bolju poziciju možda u nekom sasvim različitiom poslu. Ima mnogo mogućnosti u vezi sa budućem karijerom.

 

RAK

Osećate veliku potrebu da nekom iskreno kažete sve što želite ali je pitanje kako će to biti prihvaćeno jer ste previše zaljubljeni ili na neki način zavisni od partnera. Imate mogućnost da nađete način da se pomirite sa jednom Ribom.

 

Sve što radite neko iz vašeg okruženja komentariše na način koji vam se ne dopada i osećate se nesposobnim da ostvarite svoje ciljeve. Ako ste primarno orijentisani na novac kada je karijera u pitanju, pokušajte da uspostavite dobre odnose sa onima ne koje možete da računate, naročito ako se radi o Ribama, Škorpiji ili Biku.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3