HOROSKOP ZA PONEDELJAK: Danas vas očekuje flert i prilika za veliku ljubav!

HOROSKOP ZA PONEDELJAK: Danas vas očekuje flert i prilika za veliku ljubav!

1 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla. Uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u narednom periodu. Povoljan vam je dan da neke stvari analizirate.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom u kojoj ste se našli sa voljenom osobom i da su svađe postale jako česte. Vaš odnos u narednom periodu može biti u većoj krizi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam bude naglašen u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni raznim dešavanjima i promenama na polju zdravlja.

 

BIK

POSAO: Iskoristite svoju šansu da dokažete sposobnosti i ambicije na poslovnom planu. Uskoro ćete imati neke nove promene koje će vam doneti nemire na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji će vam pokazati svoje interesovanje. Možete da se nadate zanimljivoj prilici za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni novim tegobama na polju zdravlja. Vodite računa o sebi.

 

BLIZANCI

POSAO: Zauzmite se za svoje ciljeve kako biste mogli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Važno je da budete istrajni i da pokažete da nećete odustati tako lako.

LJUBAV: Ako želite promene potrebno je da menjate i stav koji pokazujete u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Ponekad možete da budete preterano ponosni i udaljeni.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Povedite računa o vašem zdravlju ako ste već imali probleme sa plućima. Izbegavajte cigarete.

 

RAK

POSAO: Moguće je da se pitate koji bi vaš sledeći potez na poslovnom polju trebao da bude. Niste sigurni u kom pravcu treba da krenete kada je u pitanju vaša karijera.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koju želite za sebe već duže vreme. Pred vama je jako povoljna faza za početak nove ljubavne veze. Možete da se prepustite osećanjima.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj su naglašeni kod vas. U narednom periodu ćete biti skloni tegobama koje su vezane za pluća, moguće upale ili bronhitis.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3