LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 2. DECEMBAR 2019.godine

1 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

Pokazujete dobru volju da razumete partnerku i da joj date na znanje da na vas može da računa u svakom pogledu. Nemate način da ubedite Jarca ili Škorpiju da treba da imaju poverenja u vas kada kažete da vam je stalo do njih.

 

Vaše dobre namere svi pravilno shvataju osim onih koji namerno prikazuju vaše ponašanje kao negativno jer vas doživljavaju kao konkurenciju. Nemate čega da se plašite i ni od čega da strepite. Možete dobiti dobru ponudu od nekog ko je veoma uspešan i spremna da sa vama radi na nekom velikom ozbiljnom projektu.

 

BIK

Osećate potrebu da isterate neku vrstu pravde, da ubedite partnera da treba da prihvati vaše stavove ili čak da nešto oprizna i njena svojeglavost vas strahovito nervira. Neki vatreni znak samo doliva ulje na vatru svojim komentarima.

 

Nepovoljan dan za bilo koju vrstu razgovora posebno sa onima u koje nemate mnogo poverenja. Tajni razgovori, pregovori sa Vodolijama ili Strelcima neće doneti onaj rezultat koji očekujete. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa svima jer ne znate šta nosi dan šta nosi noć.

 

BLIZANCI

Želite da se dopadnete jednom Ovnu ili nekom Strelcu ali te osobe koketuju sa vama i ne pokazuju iskreno oduševljenje vašim komplimentima. Verujete da možete da se nametnete osobi koja vam se dopada ali vam je za to potrebno mnogo više upornosti.

 

Najbolje bi bilo da se pomirite sa nekom situacijom koja vas u priličnoj meri opterećuje, utoliko pre ako ste u poslovnoj vezi sa vodenim znakom ili sa nekim Strelcem koji često putuje. Veoma ste ambiciozni i i potrebno vam je društvo osobe koja vas u svemu podržava.

 

RAK

Nemate način da se dogovorite sa nekim vatrenim znakom oko onoga što je vama bitno. Pokušaćete da se dogovorite sa Vodolijom ili Ovnom oko izlaska ali verovatno ćete naići na odbijanje. Bik ili neki drugi Rak vam danas mnogo više odgovaraju.

 

Ako vam se dopada ideja da obnovite saradnju sa osobom sa kojom ste nekada radili ili bili u nekoj vrsti partnerskog odnosa, moguće je da ćete uspeti da tu vezu obnovite. Nemojte ćete ući u posao sa nekim ko vas je više puta i pored nekih naizgled objektivnih prepreka u stvari izneverio.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3