HOROSKOP ZA UTORAK:  Danas nemojte započinjati novi posao: Škorpije očekuje velika steta, a Ribe ozbiljni problemi sa kolegama

HOROSKOP ZA UTORAK: Danas nemojte započinjati novi posao: Škorpije očekuje velika steta, a Ribe ozbiljni problemi sa kolegama

2 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Moguće je da vam stanje na polju finansija nije stabilno. Današnji dan vam je nepovoljan za bilo kakve transakcije. Pa se potrudite da po tom pitanju budete rezervisani.
LJUBAV: Moguće je da ste u teškoj fazi kada je u pitanju vaša trenutna emotivna veza. Pred vama je period svađa i nepoverenja. Ne dolazite lako do stabilizacije sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite računa o sebi.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan ukoliko ste planirali početak novog posla. Najbolje bi bilo da sa važnim odlukama malo pričekate i da se ne optrećujete previše raznim detaljima.
LJUBAV: Moguće je da vam partner deluje nekako distancirano i da u određenim trenucima sumnjate u njegovu ljubav. Čini vam se da postoje neke stvari koje vam prećutkuje.
ZDRAVLJE: Moguća je upala uva ili problemi sa sluhom. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju u narednom periodu. Vreme je da budete obazriviji.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati prilično težak i naporan dan na polju posla. Većina obaveza pada samo na vas. Nije vam lako da se bavite sa brojnim zaduženjima.
LJUBAV: Žudite za emotivnim promenama i spremni ste da se ponovo pustite u promet. Pred vama je povoljan dan za nova poznanstva. Možet da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.
ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama. Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati neke probleme kada je u pitanju polje zdravlja pa se potrudite da povedete računa o tome.

RAK

POSAO: Možete da se nadate danu tokom kog ćete imati opuštenu poslovnu atmosferu kao i dosta slobodnog vremena. Ne biste trebali da imate previše poslovnih obaveza sada.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu više da se zbližite sa njom. Pred vama je povoljan period.
ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi mogao da vam bude veoma osetljiv tokom narednog perioda. Idite na redovne lekarske kontrole. 
…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3