LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 3. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 3. DECEMBAR 2019.godine

2 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

Nešto vam kvari mogućnost kada je u pitanju lak način na koji biste osvojili nekog koga poznajete od nedavano. Nemojte se previše nervirati ako vam jedna Vaga ili Rak ne budu dali mnogo nade da imate šanse da se pomirite, naročito ako ste raskinuli pre više od godinu dana.

 

Pokazujete veliko razumevanje za druge i spremni ste da uvek slušate druge koji imaju probleme, njihove brige i naročito kada su u pitanju mlađe kolege kojima je potrebna vaša podrška. Spremni ste da se angažujete na ideji koja se odnosi na projekat u kome bi strani partneri imali jednaku funkciju kao i vi ili vaša firma.

 

BIK

Pokušavate da se priviknete na nove okolnosti u vezi koje vas prilično zbunjuju. Trudite se da date na znanje partneru da može da računa na vas u svakom pogledu. Neko pokušava da vas destabilizuje pričajući o vama nešto što nema nikakve veze sa vašim sadašnjim životom, možda vas podseća na nešto iz prošlosti što biste najradije zaboravili.

 

Dan vam donosi nove šanse u vezi sa zaradom i moraćete da nađete način kako da realizujete ideju što je moguće pre. Pokušajte da budete podrška prepostavljenim koji se oslanjaju na vas zbog vašeg iskustva. Možete dobiti vesti u vezi sa novcem.

 

BLIZANCI

Trudite se da budete fer prema svima uključujući tu i partnera. Nemate utisak da vam bilo ko vraća istom merom i da vas cene koliko bi trebalo. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam se dopada i verovatno ćete biti u prilici da o svemu iskreno razgovarate.

 

Očekujete vesti iz inostranstva od pouzdane osobe koja vam je našla posao ili bar pokušava. Nemojte brinuti u vezi sa svim onim što morate da uradtie da biste bili još bolji na poslu nego što ste to danas, možda ćete morati da naučite još neki strani jezik.

 

RAK

Ne možete lako da se snađete u jednoj prilično komplikovanoj situaciji koja od vas zahteva više strpljenja ili taktičnosti. Trebalo bi da pokažete poštovanje prema jednom Ovnu, Jarcu ili Škorpiji. Nemate način da se dogovorite sa Blizancima ili Lavom.

 

Nervozni ste i znate da niste savršeni ali ipak niste spremni ste da napravite napor u vezi sa očišćenjem vašeg energetskog prostora od svega što vas čini nezadovoljnim. Propuštate šanse i prilike da nađete bolje plaćen posao zbog vaše nesigurnosti.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3