HOROSKOP ZA SREDU: Bik ima šansu za povećanje zarade, Lav ostvaruje planove a Vodolija je osetljivog zdravlja!

HOROSKOP ZA SREDU: Bik ima šansu za povećanje zarade, Lav ostvaruje planove a Vodolija je osetljivog zdravlja!

3 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Moguće je da je vaša stabilnost na poslovnom planu trenutno ugrožena i da se ne osećate dobro zbog toga. Imate utisak da su pred vama neke veće promene.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom, zadovoljni ste vašom vezom. Ako ste slobodni za sada nema većih promena kod vas na ovom polju i na neki način stagnirate.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna. Potrebno je da nađete više vremena za odmor kako biste mogli da se regenerišete i oporavite na pravi način. Pred vama je promenljiv period na polju zdravlja.

 

BIK

POSAO: Moguće je da ćete dobiti ponudu za dodatni posao. Pred vama je povoljna mogućnost da vam se zarada poveća. Potrudite se da ostanete posvećni svojim obavezama.

LJUBAV: Dobro se osećate pored svog partnera koji vam pruža maksimalnu ljubav i podršku. Emotivno ste ispunjeni i zadovoljni. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu i unos bilo kakvih štetnih materija, uključujući i alkohol svakako. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za jetru.

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan tokom kojeg na poslovnom planu možete da ostvarite neki manji napredak. Pred vama je prilika da realizujete svoje poslovne planove.

LJUBAV: Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem partneru koji vam pokazuje ljubav i naklonost.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i povedite računa o kvalitetu hrane. Važno je da budete spremni da se posvetite stvaranju zdravijih navika kako bi vam i zdravlje bilo bolje.

 

RAK

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati nove poslovne probleme i komplikacije. Očekuje vas faza koja donosi manje stresove na ovom polju, pa vam neće biti ni malo lako.

LJUBAV: Važno vam je da zadržite bliskost koju ste imali sa voljenom osobom i trudite se da negujete vašu ljubav. Nije vam ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Potrudite se da unosite više tečnosti u svoj organizam kako biste uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja i bolje stanje kada je u pitanju rad vašeg metabolizma.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3