LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 4. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 4. DECEMBAR 2019.godine

3 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

Ako vam se dopada osoba koja se bavi sportom ili često putuje, možda se bavi humanitarnim radom, verovatno ćete joj se pridružiti na poslu i to će vas zbližiti. Večernji sati donose prijatne momente u društvu Blizanaca ili Vodolije.

 

Danas je moguć porodični skup ili ćete ići negde gde se okuplja mnogo sveta. Možda ćete biti pozvani na svečanost ili na važan poslovni sastanak. Posao sa Blizancima, Devicom, Jarcem, Vagom može biti značajan. Dan vam takođe donosi nove ideje u vezi sa poslom.

 

BIK

Verovatno ste zaljubljeni i moguće da ćete naći način kako da se dopadnete nekoj dami koja je raspoložena da sa vama izlazi, naročito ako se radi osobi koja radi za medije ili se bavi umetnošću.

 

Bitno je da znate šta hoćete i sa kim da radite, kako da to sprovedete u delo. Verujete da ste na pravom putu da sa nekim ko je izuzetno sposoban da uspostavi dobru komunikaciju sa strancima i vi ostavarite saradnju. Sve što ima veze sa ekonomijom, strancima ili medijima donosi vam profit.

 

BLIZANCI

Nemojte ulaziti u raspravu sa osobom koja vas često provocira. Nemate način da se dogovorite sa jednom Ribom ili Devicom oko nečega što vam je veoma bitno ali partnerka nameće svoj stil.

 

Mnogo razgovora, dogovora, nervoze, očekivanja, možda i ljutnje ako se situacija ne bude odvijala kako biste želeli. Trudite se da budete u dobroj fizičkoj formi ako budete išli da se sretnete sa osobama sa kojima ćete voditi duge razgovore. Bilo bi bolje da nekom poverite svoje probleme.

 

RAK

Osećate se dobro u društvu ambiciozne i atraktivne osobe koja je spremna da vam učini neku uslugu, možda da vam da na znanje da možete da na nju računate u svako pogledu. Tražite način da se sretnete sa Lavom.

 

Potrebna vam je pomoć nekog ko je mnogo iskusniji od vas i ko je spreman da vas podrži u svemu što planirate. Ako se nervirate zbog jednog Strelca koji nije sposoban da se snađe u poslu u kome vi smatrate da bi bio uspešan, nađite način da ga na pravi način motivišete.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3