HOROSKOP za NEDELJU – Možete da očekujete zanimljiva ljubavna dešavanja, očekuje vas zbližavanje sa osobom do koje vam je stalo!

HOROSKOP za NEDELJU – Možete da očekujete zanimljiva ljubavna dešavanja, očekuje vas zbližavanje sa osobom do koje vam je stalo!

7 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Možete imati sreće na ovom polju. Očekuje vas prilika da ostvarite veoma važne pomake i da nađete rešenja za neke probleme koji su pred vama na poslovnom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla ili je povezana sa inostranstvom. Očekuje vas veza sa njom. Imaćete mngo lepih i romantičnih trenutaka danas.

ZDRAVLJE: Moguća je slaba cirkulacija. Naredni period vam nije baš povoljan kada je u pitanju polje zdravlja pa se posvetite tome da stvarate bolje navike kako biste zdravije živeli.

 

BIK

POSAO: Pred vama su srećne okolnosti na poslovnom planu i kroz to ćete uspeti da profitirate. Očekuje vas povoljan peeriod za ostvarenje poslovnih planova koje imate od ranije.

LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u novu vezu nepromišljeno i možda malo brzopleto ali će stvari ispasti bolje nego što očekujete. Pred vama je jako povoljan period za ovo polje.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom! Potrudite se da pored svih obaveza nađete dovoljno vremena za bavljenje fizičkom aktivnošću kako bi vam zdravlje bilo bolje.

 

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je mogućnost da promenite posao ako ste tako nešto želeli. Možete da očekujete ukazivanje nove prilike na ovom polju. Dobre ponude dolaze do vas.

LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje nakon prekida sa osobom koja vas više ne zanima. Pred vama je povoljan period za jak važne promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Potrudite se da unos tečnosti regulišete po lekarskom savetu kako bi vam zdravlje bilo što bolje. Posvetite se sebi.

 

RAK

POSAO: Nalazite se u prilično napetim okolnostima i nije vam lako da nađete pravi odgovor za sva pitanja. Potrudite se da se distancirate od stresa i da budete smireni na poslu.

LJUBAV: Moguć je susret sa jednom veoma zanimljivom osobom koju poznajete od ranije. Povoljan je dan za početak avanture koja bi mogla da vam donese novo uzbuđenje u život.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3