HOROSKOP ZA PONEDELJAK: Možete da očekujete povoljnu priliku za poboljšanje zarade. Danas je dobar dan i za dobitak od igara na sreću

HOROSKOP ZA PONEDELJAK: Možete da očekujete povoljnu priliku za poboljšanje zarade. Danas je dobar dan i za dobitak od igara na sreću

8 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Niste sigurni kako da se postavite u neprijatnoj situaciji koja vam se danas pojavila na poslovnom planu. Potrudite se da nee reagujete impulsivno i da ostanete smireni.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije pokazala da ima ka vama emocije i to vam predstavlja veliku kočnicu na ljubavnom planu. Niste spremni da napravite korak dalje i nesigurni ste.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vas muči u narednom periodu. Potrudite se da poveedete više računa o sebi. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas brine.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za poboljšanje zarade. Danas je dobar dan i za dobitak od igara na sreću. Generalno vas prati dosta pozitivne energije danas.

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu ali ne i nešto više. Važno je da se ne zalećete sa planovima za budućnost. Sada nije momenat za početak ozbiljne veze.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola. Mogli biste da imate probleme sa zdravljem ako budete nastavili sa lošim navikama i sa poročnim ponašanjem. Unesite malo više discipline.

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati uspeha kada se radi o mogućnosti da pokažete talenat koji posedujete. Važno je da verujete u sebe i da pokažete da ste spremni za uspeh.

LJUBAV: Problemi sa ljubomornim partnerom vas opterećuju i svaki dan sve više želite da prekinete tu vezu. Uskoro ćete povući taj važan korak o kojem dugo maštate.

ZDRAVLJE: Skloni ste stresu. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke probleme na nervnoj bazi. Bilo bi dobro da nađete neki način da se malo opustite.

 

RAK

POSAO: Očekuje vas zanimljiv dan na poslovnom planu jer ćete imati priliku da naučite dosta novih stvari. Potrudite se da budete dovoljno otvoreni za nove poslovne metode.

LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje odnosa u braku. Partner će vam pokazati da vas jako voli i da vam je i dalje maksimalno privržen bez obzira na sve.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama koje bi mogle da vam naprave veće komplikacije na polju zdravlja. Potrudite se da se na prvom mestu posvetite svom zdravlju danas.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3