LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 9. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 9. DECEMBAR 2019.godine

8 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

Posesivni ste i trebalo bi da budete strpljiviji sa osobom koja vam se inače dopada. Partner ima mnogo planova i ambicija i pokušava da vas zainteresuje za svoju karijeru a vas kao da to ne interesuje. Možete imati susret sa jednim Strelcem.

 

Osećate se spremnim da se upustite u poslove koji će vas u potpunosti zadovoljiti u finansijskom smislu, ali još uvek mnogo toga lebdi u vazduhu od vas se očekuje da reagujete što pre. Ne žalite truda koji sada ulažete, pokazaće se da je bio opravdan.

 

BIK

Spremni ste da se raspravljate sa partnerom oko novca ili oko stila života jer imate potrebu da namete nešto što je vama veoma bitno. Moguć je susret sa Jarcem ili Škorpijom. Ribe misli na vas i neće odustati od romanse sa vama.

 

Prilično ste naivni i verujete u priče koje čujete od ljudi u koje imate poverenja ali su oni po svojoj prirodi lakoverni. Moguće je da to što će vam pričati takođe potiče iz druge ruke i da se radi o neproverenim vestima. Moguć je susret sa nekim ko će vam pomoći da se snađete u poslu koji zahteva praktičan duh.

 

BLIZANCI

Odgovara vam društvo Strelca ili Ovna. Jarac pokušava da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Ne bi trebalo a se raspravljate sa Devicom ili Strelcem. Blizanci su skloni konfliktima.

 

Dobijate podršku od nekoga ko vam nije baš iskren prijatelj pa je pitanje i da li je ta podrška, za sada verbalna, zaista iskrena naročito ako se radi o nekom ko vam je nešto obećao a inije ispunio. Pazite kako rukujete s novcem, ne opterećujete se nepotrebnim izdacima ili kreditima, pitanje je kako ćete ih vraćati.

 

RAK

Danas možete biti mnogo nervozniji nego inače ili nestrpljiviji. Pokušavate da se priviknete na okolnosti koje vam ne odgovaraju a partner se ponaša prema vama korektno. Verujete da ste na pravom putu da sredite svoj ljubavni život.

 

Ljuti ste na Ovna a imate i zašto. Pokušava da vas ubedi u nešto u šta vi ne verujete. Budite spremni da se ako treba i upustite u raspravu sa njim, ali samo ako imate jake adute. Trebalo bi da prihvatite poziv Jarca u vezi sa izlaskom. Osećate se dobro u društvu jede Device sa kojom uvek imate o čemu da pričate.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3