HOROSKOP ZA UTORAK –  Danas su na pomolu nova poznanstva i poslovne prilike, za Ribe najviše preokreta!

HOROSKOP ZA UTORAK – Danas su na pomolu nova poznanstva i poslovne prilike, za Ribe najviše preokreta!

9 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilično dobar dan, možete da se nadate da će se ukazati prilika za odmor i opuštanje. Ne biste trebali da budete preterano zabrinuti kada je u pitanju vaše polje posla.

LJUBAV: Dopadaju vam se dve različite osobe i neko vreme ćete imati veliku dilemu oko toga na koju stranu da prevagnete. Moguće je da danas nećete doneti konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate dosta problema sa zdravljem tokom naredne faze pa povedite računa o tome.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu priliku za promenu radnog mesta. Okolnosti u kojima se nalazite vam idu u prilog. Nove ponude pristižu do vas u kratkom vremenskom roku.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo koje bi moglo da vodi do ozbiljne veze. Spremni ste za nove korake na ovom polju. Možete da očekujete da ćete naći osobu koja vam odgovara.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa je iz tog razloga veoma važno da redovmo vodite računa o svojoj ishrani.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za ostvarenje novih poslovnih konatakata koji će vam na duže staze biti važni. Pred vama je dobar period da se na ovom polju pokažete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos ali niste spremni da pređete tu granicu. Moguće je da povremeno imate određene poteškoće u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Važno je da se potrudite da maksimalno povećate unos vitamina kako biste uspeli da rešite tegobe koje vas brinu.

 

RAK

POSAO: Slede vam važna dešavanja na polju posla i jako je važno da pred sobom imate čistu viziju i jasan cilj koji želite da ostvarite. Nemojte da oklevate u svojim poduhvatima.

LJUBAV: Možete da očekujete interesantnu atmosferu za nova poznanstva. Polje flerta vam je jako dobro postavljeno. Pred vama je povoljan period kada su u pitanju osećanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol koji bi u narednom periodu mogao da bude uzročnik vaših problema sa zdravljem. Potrudite se da vodite računa o zdravijim navikama.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3