LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 10. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 10. DECEMBAR 2019.godine

9 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

Očekujete poziv od Lava ili Vage i bićete srećni ako prihvati partnerka poziv za izlazak. Ukoliko do toga dođe, nemojte je previše ispitivati u vezi sa nečim što se tiče njenomkarijom. Ako ste spremni za novu vezu, krenite u akciju.

 

Neka situacija vas veoma opeterećuje. Previše ste sentimentalni i nesigurni po mnogim pitanjima. Imate potrebu da razgovarate sa onima koji su sličnog duhovnog sklopa kao i vi. Trudite se da nađete način da kroz posao ispoljite emocije. Imate način kako da razjasnite sebi jednu situaciju koja je prilično kompleksna a tiče se odluke koju treba da donesete u vezi sa novim projektom.

 

BIK

Želite da dobijete poziv od osobe koja vam je izuzetno draga i sa kojom vam je uvek prijatno u društvu. Dobro se slažete sa jednom Škorpijom koja ima mnogo planova kako da sa vama izađe iz neke manje krize ili smatrate da je partnerka sklona malodušnosti.

 

Popularni ste u društvu ali vama kao da to nije naročito potrebno. Želite da budete o svemu informisani da biste na pravi način usmeravali svoje emocije. Pokušavae da nađete rešenje za problem nad kojim nemate kontrolu. Ribe i Rak su vam naklonjeni i pokušavaju da vam daju na znanje da računaju na vas.

 

BLIZANCI

Želite da se sretnete sa sa osobom koju ste upoznali na javnom mstu i verovatno ćete imati mogućnost da se bolje upoznate sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Nemojte previse razmišljati o prošlosti.

 

Ovo je jedan od onih dana kada možete dobiti dobre ponude od nekog ko vam je izuzetno simpatičan i sa kim imate dobru komunikaciju. Pokušaćete da se dogovorite sa Lavom i Vagom oko nekih bitnih pitanja koja vas odavno opterećuju. Sve što radite donosi vam neku vrstu zarade. Nemojte se previše uzbuđivati zbog nečeg što vas lično mnogo ne dotiče. Trudite se da nađete najbolji način kako da se snađete u jednoj za vas veoma komplikovanoj situaciji.

 

RAK

Želite da se sretnete sa nekom damom koja vas je u priličnoj meri zainteresovala za sebe ili sa bišom parnterkom ali ako nemate ništa lepo da joj kažete bolje je nemojte zvati. Možda dobijete prilku da se uključite u neke poslove preko kojih ćete upoznati na nekom skupu osobu koja će vam se dopasti.

 

Trudite preko svake mere da se priviknete na tempo koji je prilično naporan za vas. Ako pokušate da se uključite u timski rad, verovatno ćete biti prilično nezadovoljni odjekom. Neko će želeti da sa vama stupi kontakt radi posla koji bi mogo da vam se izuzetno isplati.Možete naći načn da se dogovorite u vezi sa poslom sa strancima.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3