HOROSKOP ZA SREDU – Ovan ima turbulencije na svim poljima, Lav treba da se opusti

HOROSKOP ZA SREDU – Ovan ima turbulencije na svim poljima, Lav treba da se opusti

10 децембра, 2019 Off By coka

OVAN

POSAO: Mogući su manji nesporazumi danas pa je važno da se potrudite da jasno i otvoreno izražavate svoje stavove. Na polju posla ćete sada imati tenzije i turbulencije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja može da deluje kao da je na neki način nesigurna u sebe. Očekuje vas period u kojem vam neće biti lako da ostvarite ono što želite.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa koji bi mogao da vam da konkretne i dobre savete po pitanju problema sa paradontopatijom. Dosta toga bi moglo da vas muči u narednom periodu.

 

BIK

POSAO: Moguće je odlaganje vezano za poslovno putovanje koje ste planirali. Stanje stvari na ovom polju sada kod vas nije baš idealno ali se možete potruditi da ga rešite.

LJUBAV: Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Voljena osoba vam nije dovoljno posvećena i zbog toga ste veoma nezadovoljni. Osećate udaljenost među vama.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane koja bi mogla da vam donese probleme sa zdravljem. Redovno proveravajte holesterol i potrudite se da vodite više računa o sebi.

 

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je povoljan period za nova ulaganja ili za pokretanje novog posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni pozitivnim dešavanjima na ovom polju.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja u partnera i razmišljate o tome kako da proverite njegovo ponašanje. Nešto vam se tu ne dopada i deluje vam da je dosta toga čudno.

ZDRAVLJE: Podložni ste problemima jer ste osetljivi. Posetite lekara ukoliko primetite bilo kakve tegobe na ovom polju. Budite odgovorni prema sebi i svom zdravlju.

 

RAK

POSAO: Vreme je da poradite na svom stavu ako želite da ostvarite poslovni uspeh. Ako ne verujete u sebe neće verovati ni drugi u vas i vaše sposobnosti. Radite na samopouzdanju.

LJUBAV: Moguće je da imate česte svađe sa voljenom osobom. Pred vama je faza u kojoj su konflikti sve burniji. Moguće je da će na kraju sve to da eskalira u neželjnom pravcu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu. Urogenitalni trakt vam je prilično osetljiv. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3