HOROSKOP ZA SREDU –  Imate jako blizak odnos sa osobom iz okruženja! Granice prijateljstva mogu da se pomere!

HOROSKOP ZA SREDU – Imate jako blizak odnos sa osobom iz okruženja! Granice prijateljstva mogu da se pomere!

17 марта, 2020 Off By coka

OVAN

POSAO: Za vas je današnji dan malo teži, pa se potrudite da izbegavate bilo kakve rizike vezane za posao i novac. Moguće je da ćete biti skloni tome da pravite neke greške na polju posla.

LJUBAV: Niste spremni na ozbiljan razgovor sa voljenom osobom i na neki način bežite od problema. Teško vam je da se suočite sa nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su mogući tokom današnjeg dana. Sinusi su vam takođe osetljivi. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu i posetite lekara.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za rešavanje svih poslovnih nedoumica, a prati vas i faktor sreće. Možete da se nadate tome da će danas sreća generalno da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljivo poznanstvo. Ukoliko već imate partnera, očekuju vas lepi i romantični trenuci sa njim. Moguće je da ćete uskoro biti spremni i za brak.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete generalno imati dovoljno snage u sebi. Dobro se osećate u svojoj koži i zadovoljni ste…..

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5 6